Замовити товар

    Замовить


      Задайте питання

        Українські виробники м’яса птиці НЕ понесуть суттєвих втрат від введеної заборони на імпорт в країни МС

        15.07.2011

        Українські виробники м’яса птиці НЕ понесуть суттєвих втрат від введеної заборони на імпорт в країни-члени митного союзу (Росія, Білорусь, Казахстан) тваринницьке продукції. Таку думку Висловив глава Союзу птахівників України Олександр Бакуменко.
        В цілому, введення тимчасової заборони на імпорт м’ясної продукції в країни-члени МС для українських виробників м’яса птиці НЕ критичне, зазначає експерт. «Наприклад, для українських виробників сиру, де на Росію припадає 60% збуту, — це критично (російські молочники ініціюють обмеження імпорту українських сирів. — Ред.). І це помилка бізнесу, що він так зорієнтований на одну країну. Для нас це неприємно , але нічого критичного я не бачу. Ми як працювали, так і будемо працювати «, — зазначив О. Бакуменко.
        За словами голови Спілки птахівників, істотна частка експорту українського м’яса птиці припадає на Казахстан. Також Україна експортує дану продукцію в Іран, Вірменію, Грузію, Азербайджан, ОАЕ.
        Тим часом, вважає глава Союзу птахівників України, для введення заборони на імпорт до Росії української тваринницьке продукції був як ряд об’єктивних, так і суб’єктивних причин. «Є й об’єктивні причини — вони є по ряду підприємств, в основному пов’язаних з переробкою яловичини і свинини, які реально не відповідають вимогам як митного союзу, так і друге країн. Є частина і суб’єктивних моментів — адміністративні бар’єри. Вони пов’язані, перш за все, з (європейським. — Ред.) вектором, Який обрав Україна «, — вважає О. Бакуменко.
        Разом з тим, експерт натякнув на можливість упередженість російських інспекторів щодо імпорту української тваринницьке продукції. Так, за його словами, викликає подив те, що українські птахівницькі підприємства успішно пройшли три комісії ЄС на предмет можливості поставок в Європу, де система контролю за якістю та безпекою продукції на високому рівні, а інспекції з боку Росії не пройшли.
        Тим часом, за його словами, вже до кінця 2011 року українські виробники (2-3 компанії по м’ясу птиці і 2-3 по яйцю і яєчним продуктам) можуть Отримати доступ на європейський ринок.
        Нагадаємо, що, згідно з повідомленням Россільгоспнагляду РФ від 12 липня 2011 р у зв’язку з непідтвердження виконання ветеринарно-санітарних вимог і норм Митного союзу і Росії ветеринарні органи держав-членів митного союзу (Росія, Білорусь, Казахстан) вирішили ввести тимчасові обмеження на імпорт продукції тваринного походження до держав-членів митного союзу ряду українських підприємств.

        (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
        Loading...

        Найкращі товари

        КАС N26+4S

        азота - 26%

        карбамида - 40%

        аммиачной селитры - 30%

        Країна:Украина

        Фасовка: еврокуб, налив

        по запросу грн./т. - EXW - Черкассы

        КАС N32+1Zn

        Азоту - 32%

        Карбаміду - 37%

        селітри - 45%

        цинку - 1%

        Країна:Україна

        Фасовка: єврокуб, налив

        17500 грн./т. грн./т. - EXW - Черкаси

        NPK 9:27:0

        N - 9%

        P - 27%

        Країна:UAPG, Ukraine

        Фасовка: Liquid, eurocube, filling

        834 USD грн./т. - EXW/FCA - Cherkasy

        РКД NPК 0:21:22

        фосфор - 21%

        калий - 22%

        Країна:Украина

        Фасовка: еврокуб, налив

        1193 USD грн./т. - EXW/FCA - Черкассы

        РКД NPK 6:24:6

        N - 6%

        Р - 24%

        К - 6%

        Країна:УАПГ, Україна

        Фасовка: єврокуб, налив

        857USD/т. грн./т. - EXW/FCA - Черкаси

        Карбамид (мочевина)

        азота - 46%

        биурета - 1.40%

        Країна:Украина

        Фасовка: Биг беги, приллированный, гранулированный

        18500 грн./т. грн./т. - EXW - Черкассы

        18800 грн./т. грн./т. - EXW - ОПЗ

        Може бути цікаво

        08.04.2010
        20.09.2011
        20.08.2010

        Повідомити про помилку

        Текст, який буде надіслано нашим редакторам: